Focus op business

Focused on Business

Focused on Business. Dat is ons concept om jouw bedrijf te ontzorgen van it. Ervaar ook de rust van het uitbesteden van IT-beheer. Door een kleinschalige, bewezen it-partner met een platte organisatie en korte lijnen. Een partner die proactief met je meedenkt over passende IT-oplossingen, al dan niet in de cloud. En die bovenal eventuele problemen direct voor je oplost. Zodat jij focus houdt op ondernemen.

We ontzorgen je met cloud- en it-diensten

Door gebruiksvriendelijke cloud-diensten en onze ontzorging van it krijg je (weer) focus op jouw business:

  • Microsoft 365 Business (of bekijk de voorgaande variant Office 365): dé cloud-oplossing voor een flexibele en mobiele werkstijl, met overal en altijd toegang tot Office-apps, mail, agenda en documenten, op ieder apparaat.
  • Vaste telefonie: een complete telefonie-oplossing tegen één vast maandtarief, dus zonder grote investering vooraf; je kan altijd op- of afschalen als dit nodig is.
  • It-diensten: wij adviseren, implementeren, bieden snelle support en denken mee met je om it-oplossingen te laten bijdagen aan je bedrijfscontinuïteit, hogere productiviteit en kostenbesparing.

Stabiel, veilig en betaalbaar

It is een essentiële basis van je bedrijf, een voorwaarde voor succes. It moet goed geregeld zijn: stabiel, veilig en toekomstbestendig. Daarnaast moet it flexibel genoeg zijn om te kunnen meebewegen met de ontwikkelingen binnen en buiten jouw bedrijf. En omdat it serieuze investeringen vraagt, zijn kansen om kosten te besparen altijd interessant!

Focus op je kernactiviteiten

Ervaar de rust die het geeft om ontzorgd te worden van je it-beheer. Door een it-partner die je proactief adviseert, die it voor je laat werken en eventuele problemen direct oplost. Zo kan jij je concentreren op je werk en het behalen van je doelen. In de flow, ongestoord, met de focus op je business!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze it-oplossingen contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

  • ICT goed geregeld
  • Waar mogelijk kosten besparen
  • Onafhankelijk ICT-advies
  • Problemen direct oplosssen
  • Focus op ondernemen!