Focus op business

Focused on Business

Met ons concept Focused on Business nemen we jouw bedrijf de zorg voor it uit handen. Ervaar de rust van het uitbesteden van it-beheer aan een laagdrempelige it-partner. Een echte it-bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring, een platte organisatie en vooral ook korte lijnen. Een partner die proactief met je meedenkt over passende it-oplossingen, al dan niet in de cloud. En die bovenal voorkomende it-problemen direct voor je oplost. Zodat jij focus kan houden op jouw business.

We ontzorgen je met cloud- en it-diensten

Jij kan je aandacht (weer) besteden op jouw business door gebruik te maken van gebruiksvriendelijke cloud-diensten en het uit handen geven van je it-zorgen aan JSE. Enkele voorbeelden:

  • Microsoft 365 Business (of bekijk de voorgaande variant Office 365): dé cloudoplossing voor de moderne werkplek, waarmee je medewerkers op een veilige manier altijd en overal toegang hebben tot hun applicaties en bestanden.
  • Vaste telefonie: een complete telefonie-oplossing tegen één vast maandtarief, dus zonder grote investering vooraf; je kan altijd op- of afschalen als dit nodig is.
  • It-diensten: wij adviseren, implementeren, bieden snelle support en denken mee met je om it-oplossingen te laten bijdagen aan je bedrijfscontinuïteit, hogere productiviteit en kostenbesparing.

Stabiel, veilig en betaalbaar

It is een essentiële basis van je bedrijf, een voorwaarde voor succes. It moet goed geregeld zijn: stabiel, veilig en toekomstbestendig. Daarnaast moet it flexibel genoeg zijn om te kunnen meebewegen met de ontwikkelingen binnen en buiten jouw bedrijf. En omdat it serieuze investeringen vraagt, zijn kansen om kosten te besparen altijd interessant!

Focus op je kernactiviteiten

Ervaar de rust die het geeft om ontzorgd te worden van je it-beheer. Door een it-partner die je proactief adviseert, die it voor je laat werken en eventuele problemen direct oplost. Zo kan jij je concentreren op je werk en het behalen van je doelen. In de flow, ongestoord, met de focus op je business!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over onze it-oplossingen contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

  • ICT goed geregeld
  • Waar mogelijk kosten besparen
  • Onafhankelijk ICT-advies
  • Problemen direct oplosssen
  • Focus op ondernemen!