De mensen achter ict-bedrijf JSE

Onze werkwijze

Een it-partner kies je niet zomaar. Je wil erop vertrouwen dat je (nieuwe) it-partner en de voorgestelde oplossingen passen bij jouw bedrijf. En ook dat de partner zorgvuldig te werk gaat en zich houdt aan de gemaakte afspraken. Daarom hanteren we een standaard werkwijze, die is gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring binnen het mkb. Hiermee is voor iedereen helder hoe onze samenwerking eruit kan zien. Hieronder lichten we onze werkwijze toe.

Helder stappenplan

Werkwijze van JSE ict-experts

Onze beproefde werkwijze is erop gericht om te komen tot de ict-oplossing die werkt voor jóuw bedrijf. Niets meer of minder. Dat begint met een kennismaking waarbij jouw probleem of uitdaging centraal staat. We geven je uitleg over de mogelijkheden. Samen komen we tot de beste oplossing. Waarna wij ervoor zorgen dat de ict-oplossing volgens afspraak voor jullie gaat werken en blijft passen bij jullie wensen en eisen.

Kennismaking, voorstel en implementatie

Tijdens de kennismaking verkennen we je bedrijf en wensen op gebied van ict. Het liefst komen we bij jou op locatie, zodat we gelijk een goede indruk krijgen van je bedrijf en hoe jullie werken. We geven je gelijk it-advies, zodat je al een beeld krijgt van hoe we werken en van onze expertise. Afhankelijk van jouw vraagstuk maken we eventueel een afspraak voor een verdere inventarisatie.

Op basis van het gesprek en verdere input ontvang je van ons een ict-voorstel. Hierin geven we advies voor je it-beleid, de benodigde technische oplossingen en de bijbehorende implementatie. Indien gewenst komen we nog eens bij je langs om het voorstel toe te lichten.

Na een positieve beslissing volgt de implementatie van de ict-oplossing. Volgens een heldere planning zorgen we ervoor dat het project volgens afspraak binnen tijd en budget wordt opgeleverd. We helpen de gebruikers op weg en zijn het aanspreekpunt voor eventuele vragen. Ook begeleiden we eventuele derde partijen die een bijdrage leveren aan de oplossing.

Beheer en support

Ook na livegang blijven we in beeld om de oplossing te beheren en support te bieden aan de gebruikers. Ook zorgen we voor periodieke evaluatie, waarbij we met meedenken en proactief voorstellen doen. Zo zorgen we ervoor dat de ict-oplossing optimaal blijft aansluiten op jullie bedrijf en processen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Neem contact op