IT-beveiliging door JSE ict-experts

IT-beveiliging voor MKB-bedrijven

Als het om IT-security gaat, zijn de belangen, eisen en wensen voor elk bedrijf weer anders. Het is wel zo prettig om zeker te weten dat aan alles is gedacht. Hieronder vind je ons complete aanbod voor IT-beveiliging die wij als it-partner voor je treffen.

Wat is inbegrepen in onze IT-beveiliging?

Bij JSE zorgen we voor professionele beveiliging van jouw IT-omgeving, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Ons aanbod voor IT-beveiliging omvat het volgende:

IT-beheer

We nemen jouw IT-beheer volledig uit handen door continu toezicht te houden op al jouw apparaten, netwerken en cloudservices. Met proactieve monitoring en snelle probleemoplossing zorgen we ervoor dat eventuele problemen worden opgelost voordat jij ze merkt. Dit minimaliseert stilstand en zorgt voor optimale prestaties. Onze eenvoudige rapportages geven je inzicht in hoe jouw IT-omgeving functioneert, wat kosten bespaart en de beveiliging versterkt.

IT-beveiliging

We zorgen ervoor dat jouw systemen veilig en up-to-date blijven. Deze diensten omvatten:

  • Automatische updates: we houden je software altijd veilig en up-to-date met automatische updates
  • Detectie en respons: we monitoren continu je systemen op bedreigingen en reageren indien nodig
  • Bescherming tegen virussen: we beschermen je systemen tegen virussen en malware
  • Bescherming tegen ransomware: we detecteren en reageren direct op ransomware-aanvallen
  • Geavanceerde bescherming: we geven inzicht en bescherming tegen bedreigingen op jouw apparaten, netwerken en in de cloud

Backup

We waarborgen de veiligheid van jouw data met betrouwbare back-up oplossingen. Onze geautomatiseerde processen beschermen tegen dataverlies en zorgen dat jouw systeem optimaal blijft werken. Met versleuteling en naleving van regelgeving blijft je data veilig. We houden toezicht op de back-ups en sturen gedetailleerde rapporten en waarschuwingen, zodat je altijd op de hoogte bent en we snel kunnen reageren op eventuele problemen.

Automatisering

Onze beveiligingsdiensten verlopen grotendeels geautomatiseerd. Dit maakt dat we snel en adequaat kunnen reageren op eventuele problemen en bedreigingen. Onze efficiënte en effectieve beveiligingsdiensten helpen je om je IT-omgeving verder te vernieuwen en te automatiseren, met alle voordelen voor jouw bedrijf.

Met onze IT-beveiliging hoef je je geen zorgen meer te maken over de beveiliging van jouw IT-omgeving. We zorgen voor een veilige, efficiënte en betrouwbare IT-omgeving, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: de groei en het succes van jouw bedrijf.

Onderdeel van brede aanpak van IT-security

Onze IT-beveiliging is onderdeel van een brede aanpak van het beveiligen van data, hardware en software bij jouw bedrijf. Zo bieden we naast deze diensten voor beveiliging ook een security audit, netwerkbeveiliging, handreikingen voor security-beleid en een aanpak om het security-bewustzijn onder medewerkers te vergroten. Uiteraard geven we je graag advies om security te verankeren in je bedrijf.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze diensten voor it-security? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek.

Neem contact op

Bekijk onze andere oplossingen voor IT-security

Naast onze diensten voor IT-beveiliging bieden we nog andere oplossingen voor IT-security, die gezamenlijk onze totaalaanpak vormen voor cyberbeveiliging. Je vindt ze hieronder.

  • Zekerheid dat je goed beveiligd bent
  • Geen risico’s over het hoofd zien
  • Kans op hacks en datalekken (AVG) minimaliseren
  • Advies op maat
  • Nuchter, pragmatisch en doelgericht