It-beheer uitbesteden: wat zijn de kosten

It-beheer uitbesteden: wat zijn de kosten?

It-beheer uitbesteden geeft rust op de werkvloer. Maar wat zijn de kosten van it-beheer? Hieronder leggen we uit hoe een samenwerking met JSE eruit kan zien en hoe we deze in rekening brengen. Met als doel: jouw bedrijf effectief ontzorgen van it tegen een transparant kostenplaatje.

Wat is mijn maandprijs?

It-mantelovereenkomst

JSE neemt het it-beheer bij opdrachtgevers over op basis van een it-mantelovereenkomst. In zo’n mantelovereenkomst komen meestal de volgende punten aan de orde:

  • 24/7 it-monitoring. Wij bewaken jouw it-infrastructuur 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met proactief beheer ontdekken we eventuele problemen in een vroegtijdig stadium zodat we tijdig kunnen ingrijpen
  • Jaarlijks vrijblijvend it-advies. Ieder jaar bespreken we jouw it en geven een onafhankelijk, helder en eerlijk advies voor de toekomst van je it-omgeving. Uiteraard compleet met een investeringsvoorstel.
  • Heldere SLA. We stellen een duidelijke Service Level Agreement (SLA) op met daarin een heldere omschrijving van onze diensten en de responstijden. Ook bepalen we welke rapportages je ontvangt en sturen we je een procedurehandboek.

Eén vast, scherp tarief voor it-beheer

Voor het it-beheer betaal je een vast, aantrekkelijk tarief per maand. Ieder jaar spreken we duidelijk af wat de maandelijkse kosten zijn voor jouw bedrijf.

Door onze flexibele, platte organisatie kan JSE concurrerende tarieven bieden voor it-beheer. Het tarief is een vast bedrag, ongeacht het aantal (hardware) storingen, support en vragen aan onze helpdesk.

Voordelen aan twee kanten

De it-mantelovereenkomst met actieve monitoring en preventief onderhoud biedt voordelen aan twee kanten. Als klant weet je je verzekerd van maximale continuïteit van uw bedrijfsprocessen en sta je niet voor onverwachte kosten.

Voor ons als it-beheerder kunnen wij zoveel mogelijk rust binnen jouw it-omgeving realiseren. Bovendien zijn de heldere afspraken over diensten, processen en kosten effectief om prettig samen te werken. Transparant!

Wat is mijn tarief?

Uiteraard varieert het tarief voor it-beheer per bedrijf: hoeveel werkplekken, welke hardware moet worden ondersteund, etc. Wil je een indicatie van de kosten van it-beheer voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

Wat is mijn maandprijs?
  • It-beheer door de experts
  • Ervaren en stabiel it-bedrijf
  • Snelle helpdesk
  • Snel schakelen en oplossen
  • Vast, scherp tarief