Netwerkbeheer door JSE

It-diensten

Breng rust in je bedrijf door je IT-beheer uit te besteden. Wij helpen we je om de continuïteit van jouw bedrijf te waarborgen. Dat iedereen zo goed mogelijk aan de slag kan en blijft. We bewaken jouw ICT-processen. En bij vragen of problemen staat onze snelle helpdesk paraat.

It-diensten: advies op maat

In een vrijblijvend en open gesprek voor it-advies bespreken we je wensen qua it voor jouw organisatie. Waar liggen de behoeften, wat is het budget en wat is de toekomstvisie? Op basis hiervan kijken we waar je huidige it-infrastructuur verbeterd kan worden en stellen we it-oplossingen voor.

Implementatie

Nadat we overeenstemming hebben bereikt over de it-oplossingen, verzorgen onze ervaren it-experts de implementatie. Zij weten welke facetten belangrijk zijn en zorgen ervoor dat je organisatie de implementatie als positief ervaart. We houden de medewerkers proactief op de hoogte. Het tijdschema wordt continu bewaakt.

Proactief beheer

Rust in het bedrijf is dé manier om te scoren daar waar zij goed in is. Het is belangrijk dat medewerkers kunnen vertrouwen op de ICT. Creëer die rust door je it-beheer onder te brengen bij JSE. Via 24-uurs monitoring bewaken wij jouw ICT-processen. En dat tegen transparante, vaste kosten. Ongeacht het aantal meldingen of helpdeskvragen.

Meer weten?

Bekijk onze klantcases voor de ervaringen van onze klanten. Hieronder vind je meer informatie over onze it-diensten. Of neem direct contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

  • Al ruim 35 jaar ervaring in IT-diensten
  • Betrouwbare, stabiele partner
  • Gedegen oplossingen
  • Snelle en persoonlijke support
  • Vast, scherp tarief voor IT-diensten