De mensen achter ict-bedrijf JSE

Missie en visie

JSE ict-experts ontzorgt al meer dan 30 jaar mkb-bedrijven op gebied van ict, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Als een wat kleinschaliger ict-bedrijf kenmerken wij ons door korte lijnen, een persoonlijke omgang, gedegen adviezen, een nuchter kijk op ict en bovenal: snelle support.

Missie: ict gewoon goed geregeld

JSE ict-experts neemt de zorg voor ict uit handen van bedrijven, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Doordat wij ervoor zorgen dat hun ict goed geregeld is en blijft, kunnen bedrijven verder bloeien en besparen op hun ict-kosten.

Als ict-partner zijn we het aanspreekpunt voor alle ict-gerelateerde zaken bij bedrijven, van strategisch niveau tot de dagelijkse support. Naast het adviseren, implementeren en onderhouden van ict-oplossingen, leveren we ook de benodigde hardware en software.

Waarom is JSE uw ict-partner?

JSE is al ruim 30 jaar de ict-partner voor tientallen middelgrote en kleinere bedrijven in Oost-, West- en Noord-Nederland. We hebben een flexibele organisatie met vaste contactpersonen, korte lijnen en het klantbelang voorop. Onze mensen zijn ict-experts pur sang met diepgaande kennis en ervaring, gecombineerd met een nuchtere kijk op ict, interesse in de klant en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Klanten weten zich verzekerd van betrouwbare en praktische ict-oplossingen, waarmee zij echt geholpen zijn. Inclusief snelle en persoonlijke service, waarbij u gelijk iemand met kennis van zaken aan de lijn heeft. Dit alles bieden we tegen transparante, vaste tarieven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zonder onverwachte facturen. Het is niet voor niets dat bedrijven al decennialang hun ict aan JSE toevertrouwen!

Visie: digitale transformatie voor het mkb

Er vindt nu een digitale transformatie plaats die ook binnen middelgrote en kleinere bedrijven zijn weerslag zal vinden in alle bedrijfsprocessen. Waar voorheen hardware en techniek een grote rol speelden, verschuift de nadruk steeds meer naar het slim inrichten en combineren van online diensten en oplossingen. Hierbij staan onderwerpen zoals beveiliging en privacy hoog op de prioriteitenlijst.

JSE is dé ict-kennispartner voor advies, begeleiding en ondersteuning om optimaal in te spelen op deze ontwikkelingen en uitdagingen. Wij volgen de ontwikkelingen binnen ict op de voet en vertalen deze continu naar eigentijdse, stabiele ict-oplossingen die passen bij de grootte en ambities van het mkb.

Het adviseren, inrichten en onderhouden van ict blijven vaste ingrediënten van onze oplossingen, net als het aantrekkelijke en transparante kostenplaatje en de uitstekende en snelle klantenservice.
Over ons