Netwerk-security door JSE

Netwerkbeveiliging

Goede netwerkbeveiliging wordt nogal eens over het hoofd gezien. Zo zien we bij bedrijven dat partners en gasten toegang hebben tot hetzelfde wifi-netwerk. Of dat andere bedrijven in het bedrijfsverzamelgebouw op hetzelfde netwerk werken, waardoor ze onbedoeld toegang hebben tot jouw hardware en data. Met gedegen netwerkbeveiliging kan je voorkomen dat jouw bedrijfsdata in verkeerde handen komen.

Wat houdt onze aanpak voor netwerkbeveiliging in?

Bij netwerkbeveiliging nemen we – in overleg met jou – alle maatregelen die nodig zijn om je hardware, data en software goed af te schermen van de buitenwereld. Voorbeelden van dit soort maatregelen zijn:

  • Bedrijfsnetwerk dichtzetten voor onbevoegden
  • Rollen/rechten instellen om verspreiding data tegen te gaan
  • VLAN-scheiding van gasten, telefonie-netwerk e.d.

Onderdeel van brede aanpak van it-security

Onze netwerkbeveiliging is onderdeel van een brede aanpak van het beveiligen van data, hardware en software bij jouw bedrijf. Zo bieden we naast de audit ook advies voor security, een security-audit, handreikingen voor security-beleid en een aanpak om het security-bewustzijn onder medewerkers te vergroten. Ook bieden we een aantal standaard-pakketten om security te verankeren in je bedrijf.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor it-security? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek.

Bekijk onze andere oplossingen voor IT-security

Naast netwerkbeveiliging bieden we nog andere oplossingen voor IT-security, die gezamenlijk onze totaalaanpak vormen voor cyberbeveiliging. Je vindt ze hieronder.

Waarom netwerkbeveiliging via JSE?

  • Veilig netwerk en wifi: onbevoegden hebben geen toegang
  • Minder risico om gehackt te worden
  • Professionelere uitstraling richting klanten en partners die vertrouwen wekt