ICT-beheer

It-beheer

ICT-beheer uitbesteden brengt rust in je bedrijf. Want zeg zelf: als de printer het opeens niet meer doet, het netwerk eruit ligt, een laptop niet meer opstart... één bron van frustratie. Nog afgezien van dat de zaak vaak stil staat. Maak daarom kennis met proactief beheer en support van JSE!

Wat kost it-beheer uitbesteden?

Doen waar je goed in bent

Rust is voor een organisatie dé manier om daar te scoren waar zij goed in is. Gedegen it-beheer maakt dat jij en je medewerkers kunnen vertrouwen op je automatisering. Ervaar hoe heerlijk het is om je ICT compleet in beheer te brengen bij JSE. Met een 24-uurs monitoring bewaken wij je ICT-processen. Vooraf weet je exact waar je aan toe bent door de transparantie en betrouwbaarheid als JSE als partner. De kosten staan vast, ongeacht de aantal meldingen of vragen aan onze helpdesk.

Wil jij ook een snelle it-partner met korte lijnen en persoonlijk contact? Check hoe wij als ict-bedrijf onze klanten helpen.

Voorkomen en oplossen

Helaas, hoe goed de it-implementatie ook verliep, er blijven zich altijd problemen voordoen. ICT is opgebouwd uit allerlei softwareprogramma’s die draaien op verschillende platformen. Daarom kan het zomaar zijn dat je bijvoorbeeld een applicatie installeert, opeens de printer niet meer werkt… Deze problemen zijn niet altijd te voorkomen, maar veel belangrijker is: hoe adequaat en snel worden de problemen opgelost?

It-beheer onder de knop

Gelijk je probleem oplossen op afstand, dat kan met de helpdesk van JSE. ICT-experts met verstand van zaken. Duidelijk, oplossingsgericht en vriendelijk! Dat is de toegevoegde waarde van een helpdesk. Doordat wij je organisatie goed kennen, kunnen we snel en effectief handelen bij kleine en grote storingen.

It beheer uitbesteden?

Wil je graag weten wat de kosten van it-beheer zijn? Neem dan contact met ons op zodat wij jouw situatie in kaart kunnen brengen. Vooraf weet je de exacte kosten en sta je achteraf niet voor verrassingen. Transparant! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer over netwerkbeheer
  • Ict-beheer door de experts
  • Ervaren en stabiel ict-bedrijf
  • Snelle helpdesk
  • Snel schakelen en oplossen
  • Vast, scherp tarief