Security awareness training

Security Awareness training: stimuleer veilig gedrag op de werkvloer

Cybercriminelen worden steeds brutaler - van geavanceerde phishing-aanvallen tot aan gijzelsoftware. Het is verleidelijk om te vertrouwen op je IT-partner voor beveiliging. Toch speelt je eigen personeel een grote rol in je kwetbaarheid voor cybercrime. Met de security awareness training van JSE stimuleer je veilig gedrag van je medewerkers en worden zij zich bewust van de risico's.

Vraag training aan

Waarom een security awareness training?

Ook (juist!) voor middelgrote en kleinere bedrijven zijn cyberbedreigingen nooit ver weg. Het is dus belangrijk om je personeel bewust te maken van deze risico’s. Met onze security awareness training bieden wij jouw team de kennis en tips om cyberaanvallen te weerstaan. De training is onderdeel van ons programma voor security awareness.

Leer van onze security-experts

Bij JSE zijn we erop gericht om onze kennis over IT-beveiliging over te dragen aan onze klanten. Met behulp van interactieve presentaties en praktische oefeningen, delen onze ervaren security experts hun kennis over de huidige bedreigingen en hoe deze te voorkomen.

Wat kun je verwachten?

Onze security awareness training bestaat niet alleen uit theorie. We zorgen voor een tastbare ervaring door realistische situaties te simuleren. Bijvoorbeeld, met een phishing-campagne binnen je organisatie confronteren we je personeel met de kwetsbaarheden. Zo leren we jouw team hoe ze zichzelf en de organisatie kunnen beschermen tegen cybercriminelen.

De kracht van de herhaling

We raden aan om trainingen met enige regelmaat te organiseren. Dit om ervoor te zorgen dat het beveiligingsbewustzijn van je team op peil blijft en up-to-date is met de nieuwste dreigingen en ontwikkelingen op het gebied van IT-beveiliging. We bieden trainingen in afwisselende formats, zodat de sessies interessant blijven en mensen zich betrokken blijven voelen.

Prijzen

Onze security awareness training bieden we aan voor de vaste prijs van € 495,-. Dit is inclusief een voorbespreking, de sessie zelf en nabespreking met adviespunten. Optioneel kun je ook een phishing-campagne afnemen, de kosten hiervoor zijn € 245 per campagne. Heb je aanvullende wensen of wil je meerdere sessies afnemen? Vraag ons dan om een voorstel op maat.

“Mensen zijn zich nu meer bewust van de risico’s.”

Richard Pronk, Directeur bouwbedrijf Hoogeslag (lees de case)

Vraag nu deze training aan!

Wil jij ook de weerbaarheid van jouw organisatie tegen cyberaanvallen versterken door het beveiligingsbewustzijn van jouw team te vergroten? Vraag dan nu een awareness training van JSE aan. In overleg stellen we een programma op maat samen, zodat deze optimaal aansluit op jouw type organisatie. De training verzorgen we bij voorkeur op jouw locatie. Samen zorgen we voor een veilige digitale werkomgeving!

Via onderstaand formulier vraag je vrijblijvend een training aan bij JSE. Na ontvangst nemen we z.s.m. contact met je op om je aanvraag te bespreken.

  De voordelen op een rij:

  1. Stimuleer veilig gedrag
  2. Confronterende phishing-simulaties
  3. Aansprekende, actuele voorbeelden
  4. Training op maat
  5. Onderhoud kennis met herhaalsessies