De mensen achter ict-bedrijf JSE

Werken bij JSE

Kom werken bij JSE en laat jouw loopbaan in de IT een nieuwe vlucht nemen! Onze klanten kennen ons als een toegankelijk en nuchter IT-bedrijf. Met 40 jaar ervaring in de ICT en een heldere focus op Microsoft-technologieën, zijn we hét aanspreekpunt in IT-oplossingen voor het MKB. Bij JSE staan we voor korte lijnen en moderne cloudoplossingen, waarbij het belang van onze klanten voorop staat.

Actuele vacatures

Onze cultuur

Bij JSE vind je een no-nonsense cultuur, waarbij iedereen z’n steentje bijdraagt aan succesvolle ICT voor onze klanten. We waarderen zelfstandigheid en eigen initiatief. Tegelijkertijd vinden we samenwerking en elkaar ondersteunen erg belangrijk. Ons team bestaat uit toegankelijke, professionele ICT-specialisten met passie voor het vak. We gaan voor langetermijn-relaties met onze klanten én onze medewerkers. Dit uit zich in een laag verloop en een sterke teamgeest.

Jouw ontwikkeling

Bij JSE heb je de vrijheid om mede je eigen pad te vormgeven en je professioneel te ontwikkelen. We bieden hiervoor coaching, trainingen en opleidingsmogelijkheden, waardoor je kunt groeien en je vaardigheden kunt aanscherpen. Of je nu aan het begin staat van je ICT-loopbaan of al jaren ervaring hebt, bij JSE vind je zowel uitdaging als ondersteuning.

Waarom werken bij JSE:

  • Veel vrijheid
  • Geef je loopbaan mede zelf vorm
  • Gezellig team met collegialiteit
  • Ontspannen werksfeer
  • Nuchtere kijk op ICT