microsoft defender voor bedrijven - via JSE

Microsoft Defender voor Bedrijven

Microsoft Defender voor Bedrijven is antivirussoftware voor het mkb. Defender voor Bedrijven is een standaardonderdeel van Microsoft 365 Business Premium en beschermt tegen cyberdreigingen, waaronder malware en ransomware. Het biedt een complete set van beveiligingstools voor zogenaamde endpoints of eindpunten: apparaten van eindgebruikers zoals laptops, desktop-pc's, mobiele apparaten en servers. Naast Windows-apparaten ondersteunt de beveiligingssoftware ook iOS-, Android- en MacOS-devices. JSE adviseert en biedt je begeleiding bij de inrichting.

Waarom Defender voor Bedrijven?

Mkb-bedrijven zijn continu doelwit van hackers omdat ze in de regel over minder beveiligingsmiddelen beschikken dan grote bedrijven. Daarom is Microsoft Defender voor Bedrijven uitgebreid met een complete set aan beveiligingstools voor alle eindpunten (apparaten) in je organisatie. Aanvullend op Microsoft Defender Antivirus, dat standaard is ingebouwd in alle recente Windows-apparaten, biedt Defender voor Bedrijven geautomatiseerde intelligentie die alle eindpunten beschermt tegen bedreigingen, zoals malware en gijzelsoftware. Door deze te detecteren en erop automatisch te reageren, vermindert je kwetsbaarheid voor cyberaanvallen.

Waarom een eindpunt beveiligen?

Eindpunten zijn veel gebruikte ingangen voor hackers om bedrijven te ontregelen en data te ontvreemden. Het beveiligen van eindpunten (endpoints) is dus noodzakelijk om je organisatie te beschermen tegen cybercriminaliteit. Eindpuntbeveiliging biedt bescherming op desktops, laptops en mobiele apparaten. Het is onderdeel van onze totaalaanpak voor IT security.

Belangrijkste mogelijkheden van Microsoft Defender

Defender kun je makkelijk en snel inrichten voor nieuwe gebruikers. In een paar stappen activeer je een kant-en-klaar beveiligingsbeleid. In een dashboard voor bedreigingen zie je direct beveiligingsproblemen met software en verkeerde configuraties. De software detecteert en reageert automatisch op aanvallen en biedt ook de mogelijkheid voor handmatig ingrijpen.

Defender inrichten

JSE adviseert je graag bij je keuze voor de best passende beveiligingssoftware voor je bedrijf. Kies je voor Microsoft Defender, dan bieden we ondersteuning bij het inrichten en activeren van deze oplossing. Natuurlijk bieden we vervolgens ook support, als dat nodig is. Als gecertificeerd Microsoft 365 Business-partner hebben we hiervoor de juiste kennis en ervaring in huis.

Standaardonderdeel van Microsoft 365 Premium

Bedrijven die werken met Microsoft 365 Business Premium beschikken al over Defender. Werk je met Microsoft 365 Business Basic of 365 Business Standard? Overweeg dan om te upgraden naar 365 Business Premium. Je kunt Microsoft Defender voor Bedrijven ook als losstaande applicatie gebruiken. Wil je meer weten? Neem dan contact op met JSE.

Neem contact op
  • Eindpunten professioneel beveiligen
  • Onderdeel van Microsoft 365 Business Premium
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Voordelige oplossing voor het mkb
  • Complete cyberbeveiliging-oplossing