it-netwerk

It-netwerk aanleggen en beheren

Wil je een IT-netwerk laten aanleggen, uitbreiden of vernieuwen? JSE ontzorgt bedrijven al ruim 35 jaar met betrouwbare, veilige en passende IT-netwerken tegen een transparant en aantrekkelijk tarief.

Wat kost ICT uitbesteden?

Werk voor echte ict-experts

Het it-netwerk is bepalend voor de bedrijfscontinuïteit. Storingen in it-netwerken leiden meestal direct tot uitval van bedrijfsprocessen. Beveiliging van het bedrijfsnetwerk vraagt dus meer aandacht dan ooit tevoren. Daar komen nieuwe trends als mobiel werken en cloud nog bij. Alle reden dus om de opzet en het beheer van je it-netwerk over te laten aan de echte ICT-experts!

It-netwerk uitbesteden

JSE levert een gedegen it-netwerk dat zo goed mogelijk past bij jouw eisen, wensen en budget. Onze totaaloplossing voor it-netwerken omvat advies, implementatie, onderhoud en support. Je bent verzekerd van een betrouwbaar en veilig it-netwerk, dat we voor je kunnen beheren tegen een transparant en aantrekkelijk tarief. We bieden samenhangende oplossingen die bestaan uit:

Voordelen

  • Continuïteit: een betrouwbaar it-netwerk met een zo laag mogelijke downtime
  • Veiligheid: gedegen beveiliging en back-ups van je bedrijfsgegevens
  • Flexibiliteit: het netwerk groeit en krimpt mee met je bedrijf
  • Kosten besparen door een vast, scherp tarief zonder onverwachte facturen
  • Vertrouwen van bijna 30 jaar ervaring met computernetwerken

Advies

In een intakegesprek bespreken we jouw ICT-wensen, budget en toekomstvisie. Na een inventarisatie van je netwerk en it-infrastructuur, presenteren we een plan van aanpak met een stappenplan voor je toekomstige IT bedrijfsnetwerk. Je krijgt hiervoor een concreet investeringsvoorstel.

Implementeren

De hardware en software wordt geïnstalleerd en ingericht opgeleverd, zodat je gelijk aan de slag kunt. We verzorgen de migratie van data, domeinen en e-mail. Desgewenst worden databases, dataracks, switches en routers geconfigureerd en ingericht.

Beheer en onderhoud

Met monitoring, proactief beheer en preventief onderhoud zorgen we dat potentiële problemen tijdig worden herkend en opgelost. We bieden aanvullende garantie en reparatie van hardware.

Support

Indien nodig is onze helpdesk beschikbaar voor je (functioneel) beheerder. Met remote support worden vragen en issues snel en vakkundig opgelost. Tijdens regelmatige bezoeken houden we een extra oog in het zeil.

Meer informatie over IT netwerken

Neem voor meer informatie over IT netwerken contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.

  • Continuïteit
  • Veiligheid
  • Flexibiliteit
  • Kosten besparen
  • Vertrouwd