Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business is dé cloudoplossing voor de moderne werkplek, waarmee je medewerkers op een veilige manier altijd en overal toegang hebben tot hun applicaties en bestanden. Binnen én buiten je bedrijf. Microsoft 365 Business combineert productiviteit, beveiliging en beheer van apparaten in één bundel, die je gebruikt in abonnementsvorm. Zo kan je je medewerkers op pc’s, mobiel, clouddiensten en on-premise software optimaal bedienen en beheren, zonder te hoeven investeren in dure licenties. Bovendien werk je altijd met de meest recente software. Voor een zorgeloze overstap naar Microsoft 365 Business is JSE graag jouw partner.

Stap over met JSE

Meer over Microsoft 365 Business

Wat is Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business is een geïntegreerde oplossing met je Office-applicaties, krachtige cloudservices en Enterprise Mobility + Security. De bundel is beschikbaar in diverse abonnementsvormen, waarvan Microsoft 365 Business gericht is op het mkb. Zo beschik je over de productiviteit van de Office-toepassingen, gecombineerd met de nieuwste beveiligings- en apparaatbeheermogelijkheden om je bedrijf optimaal te beschermen. Bekijk de Microsoft 365 Business-prijzen

Office-apps

De bekende Office-apps, die voorheen werden aangeboden onder de naam Office 365, worden gecombineerd met handige hulpmiddelen waarmee je beter kan samenwerken. Zo kan je altijd en overal aan de slag met Office-applicaties, mail, agenda en documenten, op ieder apparaat.

Enterprise Mobility + Security

Met Enterprise Mobility + Security (EMS) beschik je over een geïntegreerde cloudoplossing om e-mail, data en applicaties op mobiele apparaten te beveiligen. Je kan bepalen hoe informatie beschikbaar wordt gesteld en de toegang volledig beheren. Zo kunnen je gebruikers productief werken vanuit iedere locatie en met ieder apparaat, terwijl jij controle en overzicht houdt.

JSE: partner voor Microsoft 365 Business

Implementeer Microsoft 365 Business met JSE als gecertificeerd partner! Dan weet je zeker dat je het maximale rendement uit je oplossing haalt en je er zelf geen hoofdbrekens om hebt. Het implementeren en ondersteunen van Microsoft 365 Business is dagelijkse kost voor onze IT-specialisten. Al meer dan 30 jaar jaar onderhouden we Microsoft-omgevingen voor het MKB.

We denken graag met je mee om te kijken wat Microsoft 365 Business jouw bedrijf te bieden heeft en wat de optimale inrichting is voor jouw bedrijf. We bieden hulp bij een eventuele migratie, implementatie en support. Als IT-partner onderscheiden we ons door korte lijnen, persoonlijke contact, een nuchtere kijk op ict en snelle support.

Lees in onze cases hoe klanten de dienstverlening van JSE ervaren en neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Stap over met JSE

Waarom Microsoft 365 met JSE:

  1. Ontvang vrijblijvend advies
  2. We migreren je e-mail en data
  3. We richten al je apparaten in
  4. Proactief beheer
  5. Extra gunstige voorwaarden
  6. Profiteer van onze actietarieven
  7. Snelle support voor gebruikers