De mensen achter ict-bedrijf JSE

Ict-bedrijf voor het MKB

Zoek jij een ict-bedrijf met korte lijnen, persoonlijke contact, een nuchtere kijk op ict en snelle support? Welkom bij JSE ict-experts! Wij nemen middelgrote en kleinere bedrijven de complete zorg voor it uit handen. Terwijl jij je concentreert op jouw business, zorgen wij ervoor dat jouw ict goed geregeld is en je gebruikers zo probleemloos mogelijk kunnen werken. Zo doen we dat al meer dan 35 jaar. Vanuit Gramsbergen (regio Hardenberg) bedienen we klanten in bijna heel Nederland.

Ict-bedrijf in Gramsbergen (Hardenberg)

In 1984 startte JSE als ict-bedrijf in Hardenberg. Via Lutten kwamen we terecht in het voormalige gemeentehuis van Gramsbergen, waar we sinds 2002 gevestigd zijn. JSE wordt geleid door Jan Waanders en Hilbrand Veenstra, waarbij Hilbrand al vanaf het eerste uur deel uitmaakt van het ict-bedrijf. Ons team bestaat momenteel uit acht klantvriendelijke en gedreven medewerkers.

JSE heeft zich altijd gericht op Microsoft-omgevingen, die binnen nagenoeg ieder bedrijf terug te vinden zijn. De laatste jaren is onze focus van it-beheer en it-netwerken verschoven naar het inrichten, beheren en beveiligen van cloud-toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft 365 Business (voorheen Office 365) en VoIP-telefonie. Ook internetverbindingen besteden bedrijven graag aan ons uit. Uiteraard staat security altijd centraal in onze dienstverlening.

Wat hetzelfde is gebleven: bedrijven ontzorgen van it. Als klant ervaar je hierdoor rust in je bedrijf en kan je de focus op je eigen klanten houden. In onze missie en visie lees je uitgebreider waar wij als ict-bedrijf voor staan.

Snelle support, korte lijnen

De meeste van onze klanten zijn al meer dan 10 jaar bij JSE, met uitschieters naar meer dan 20 jaar. Waarom? “Vooral vanwege onze korte lijnen en snelle support. Bij ons krijg je direct iemand aan de lijn die kennis van zaken heeft, snel actie onderneemt en terugkoppeling geeft”, zegt Jan Waanders.

JSE staat voor gedegen en nuchtere adviezen, een persoonlijke benadering, een transparante werkwijze, stabiele oplossingen, eenvoud en duidelijkheid. Klanten waarderen ons gevraagde én ongevraagde advies. Vanaf de kennismaking tot en met nazorg denken we als ict-expert mee voor de beste, passende oplossing en kosten te besparen. We werken nauw samen met partners en zijn onafhankelijk van leveranciers.

Klanten door heel Nederland

De klantenkring van JSE bevindt zich ‘boven de rivieren’ in Nederland, van west tot oost. Onze klanten zijn actief in onder andere vastgoed, handel en bouw. Bekijk onze klantcases, waarin je de betrouwbaarheid en snelheid van onze ict-dienstverlening bevestigd zal zien.

Veelgelezen klantcases

Mogen wij ook jouw ict verzorgen?

Zoek je een ict-bedrijf dat met je meedenkt, betaalbaar is en snel reageert op vragen en problemen? Dan maken we graag nader kennis.

Neem contact op
Of bel ons direct via 0524 – 56 11 88

Webgidsen

Als it-bedrijf wordt JSE onder andere vermeld in de volgende it-webgidsen en it-startpagina’s:

  • Ict-bedrijf met ruim 30 jaar ervaring
  • Snel reageren op vragen & problemen
  • Continuïteit
  • Kosten besparen
  • Direct met een ict-expert om tafel