DLE gebruikt Office 365 van JSE

Office 365 doet intrede bij jubilerend DLE

Uitvaartvereniging DLE Emmen is 100 jaar actief in de uitvaart. Ook viert directeur Jan Pol dit jaar zijn 40-jarig jubileum bij de Drentse uitvaartverzorger, die al ruim 20 jaar klant is van ICT-dienstverlener JSE. Volop reden dus om DLE Emmen in het zonnetje te zetten! Een goed moment ook om wat actuele ICT-ontwikkelingen de revue te laten passeren, zoals de implementatie van Office 365 zakelijk. Want bejaard is DLE als organisatie allerminst!

DLE: uitvaartverzorging en uitvaartverzekeringen

DLE Emmen (DLE staat voor De Laatste Eer) is een vooruitstrevende speler in de uitvaartbranche. DLE biedt zowel uitvaartverzekeringen als uitvaartzorg, waarmee DLE een totaaloplossing biedt voor alle facetten waar mensen bij een uitvaart mee te maken krijgen. Als uitvaartvereniging heeft DLE geen winstoogmerk. Dit neemt niet weg dat DLE een uiterst professionele organisatie is, volledig gericht op het verlenen van een uitstekende dienstverlening aan haar leden.

Van noaberhulp tot modern uitvaartcentrum

Carla de Boer, directeur van DLE, licht toe: "DLE heeft zich als uitvaartvereniging in 100 jaar ontwikkeld vanuit een kleine plaatselijke vereniging gericht op 'noaberhulp'. Geleidelijk zijn we uitgegroeid tot een professionele organisatie met producten en diensten die gericht zijn op de zorg rondom het overlijden. DLE Emmen heeft op begraafpark Oeverse Bos in Emmen een bijzonder modern uitvaartcentrum met alle mogelijke faciliteiten. Hier kunnen we plechtigheden voor zowel begrafenissen als crematies kunnen gehouden."

JSE komt gevraagd en ongevraagd met oplossingen voor onze ICT.

ICT-dienstverlener JSE

Als ICT-dienstverlener onderhoudt JSE alle facetten van de ICT-infrastructuur, zoals het netwerkbeheer en systeembeheer, evenals het installeren en configureren van hardware. "JSE verzorgt het ICT-beheer tot volle tevredenheid. JSE is een ICT-partner die met je mee denkt. Een ICT-dienstverlener die gevraagd en ongevraagd met oplossingen komt", aldus mevrouw De Boer.

Office 365 zakelijk

Carla de Boer: "JSE is ons aanspreekpunt voor alles wat met ICT te maken heeft. Naast het reguliere ICT-beheer werken we met JSE aan nieuwe ICT-projecten. Een onderdeel daarvan is de implementatie van Office 365 zakelijk zodat medewerkers overal, altijd en op ieder apparaat toegang hebben tot Office-applicaties, mail, agenda en documenten. Ook is JSE onze ICT-partner voor zaken als online back-up, Citrix en security."

Office 365 werkt efficiënt, op een betaalbare manier.

Professionele e-mail, agenda en Office-programma's

JSE-directeur Jan Waanders vult aan: "Met Office 365 zakelijk krijgt DLE een professionele oplossing voor e-mail met gedeelde agenda's, 50 GB opslagruimte per gebruiker, synchronisatie met smartphone en tablet en beveiliging tegen malware en spam. Met een slimme mix van Microsoft Office 365-abonnementen hebben de medewerkers altijd en overal de Microsoft Office-programma’s beschikbaar die zij nodig hebben. Het werkt efficiënter op een betaalbare manier. Dit gaat DLE veel tijd en moeite schelen!"

Hospice

Ter gelegenheid van de jubilea vroeg DLE in plaats van cadeaus om een financiële bijdrage voor hospice 't Huis van Heden in Emmen. Het hospice heeft als gevolg daarvan een cheque van € 3.500 mogen ontvangen.

Vertrouwen in de toekomst

Met haar vooruitstrevende aanpak en ambitieuze plannen gaat DLE met veel vertrouwen het tweede centennium in. JSE wenst DLE alle succes toe en hoopt als ICT-partner nog lange tijd hieraan haar bijdrage te mogen leveren!

Meer informatie

Meer over Office 365