Microsoft 365 Business-prijzen

Microsoft 365 Business-prijzen

Hieronder vind je alle Microsoft 365 Business-prijzen – voorheen Office 365 – voor middelgrote en kleinere bedrijven in een handig overzicht. De prijzen van Microsoft 365 staan bij de zakelijke abonnementen, met linkjes naar meer informatie.

Stap over met JSE

Waarom via JSE overstappen op Microsoft 365?

Microsoft 365 kopen en inrichten kan je zelf doen, maar als Microsoft 365-partner helpen we je graag bij een zorgeloze overstap naar Office 365:

  1. Wij ontzorgen je met advies, inrichting, migratie, beheer en support
  2. Office 365 is goedkoper als je het via ons afneemt
  3. Profiteer van onze actietarieven voor het inrichten van je Office 365-omgeving

Overzicht Microsoft 365 Business-prijzen

In 2020 zijn de namen van de zakelijke Office 365-bundels omgedoopt naar Microsoft 365 Business. In 2022 is Microsoft overgestapt naar zogenaamde NCE-licenties. De Microsoft 365 Business-prijzen hieronder zijn prijzen per gebruiker per maand bij een jaarabonnement. De genoemde prijzen zijn exclusief btw. Meer informatie over de abonnementen vind je op onze pagina Microsoft 365 Business-abonnementen.

Prijs Exchange Online: € 3,70

Office 365 Exchange Online is het meest eenvoudige Microsoft 365-abonnement, waarmee je beschikt over gehoste e-mail voor bedrijven. Doordat je e-mail, agenda’s en contactpersonen in de cloud zijn opgeslagen, zijn deze altijd en overal beschikbaar en kan je informatie eenvoudig delen.

Prijs Microsoft 365 Business Basic: € 5,60

Microsoft 365 Business Basic is bedoeld voor gebruikers in het MKB die naast gehoste e-mail voldoende hebben aan de web- en mobiele versies van de Office-apps.

Prijs Microsoft 365 Business Standard: € 11,70

Microsoft 365 Business Standard heette voorheen Office 365 Business Premium en is bedoeld voor kleinere bedrijven. Met dit abonnement heb je naast de mogelijkheden van de Basic-versie ook de desktopversies van de Office-apps en hulpprogramma’s tot je beschikking.

Prijs Microsoft 365 Business Premium: € 20,60

Microsoft 365 Business Premium,  voorheen Office 365 Business, is bedoeld voor gebruikers die geavanceerde beveiliging nodig hebben en andere apparaten willen configureren en beheren.

Op de website van Microsoft kan je alle Microsoft 365 Business-prijzen en -abonnementen ook bekijken.

Jouw partner voor Microsoft 365 Business

JSE adviseert en implementeert Microsoft 365 Business voor middelgrote en kleinere bedrijven. Wij staan voor een zorgeloze overstap naar Microsoft 365 Business en dat je ook daarna een tevreden gebruiker blijft. Zie ook onze cases!

Door onze kennis, ervaring en scherpe tarieven zijn onze diensten interessant voor ieder bedrijf – van zzp’ers tot grotere mkb-bedrijven. Heb je vragen over Microsoft 365 Business-prijzen, de voorwaarden, of wil je een totaalplaatje voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Stap over met JSE

Deze informatie is voor het laatst bijgewerkt op 17 januari 2024. Let op: Microsoft kan de prijzen en/of voorwaarden van de hierboven genoemde abonnementen wijzigen. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk te informeren. Helaas kunnen we geen volledige juistheid garanderen. Daarom kunnen er geen rechten worden ontleend aan bovenstaande informatie.

Waarom Microsoft 365 met JSE:

  1. Ontvang vrijblijvend advies
  2. We migreren je e-mail en data
  3. We richten al je apparaten in
  4. Proactief beheer
  5. Extra gunstige voorwaarden
  6. Profiteer van onze actietarieven
  7. Snelle support voor gebruikers