Zakelijke mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie moet goed en voordelig geregeld zijn. Laat ons je huidige contract voor zakelijke mobiele telefonie vergelijken met andere aanbieders. Wij helpen je graag met hoogwaardige én voordelige mobiele abonnementen met alle gemakken van dien.

Zakelijk mobiel

JSE helpt al jarenlang bedrijven met zakelijke mobiele telefonie, eventueel gecombineerd met vaste telefonie of een VoIP-telefooncentrale. Zonder dat je erover hoeft na te denken, kan je zorgeloos gebruikmaken van mobiele telefonie. Kies je voor onbeperkt bellen en grote internetbundels? Of juist voor flexibiliteit? Wij vinden voor jou het beste abonnement tegen een aantrekkelijke prijs. Wij ondersteunen alle aanbieders. Zoals KPN, Vodafone en T-Mobile.

Gratis persoonlijke service

Als klant van JSE is hulp altijd dichtbij. Bij vragen over je abonnement kan je altijd contact opnemen met JSE. Onze supportmedewerkers staan je graag te woord. Bij een overstap naar een andere aanbieder behoudt je je eigen telefoonnummer. JSE regelt dit voor je. Ook kunnen wij je huidige abonnement direct opzeggen. Wij regelen de overstap kosteloos voor je. Je hebt er verder geen omkijken naar.

Voorkom dubbele abonnementskosten

Je nieuwe abonnement gaat in op het door jou gewenste moment. Daarbij wordt je nummer automatisch overgezet zodra de einddatum en opzegtermijn van het abonnement bij je huidige provider zijn verstreken. Het is belangrijk dat we je nummerbehoud op tijd kunnen regelen en je ons hiervoor van de juiste informatie voorziet.

Gratis overstappen naar een abonnement met telefoon

Met Sim-Only combineer je een voordelig zakelijk mobiel-abonnement met de telefoon die je al gebruikt. Raak je je telefoon kwijt, werkt je telefoon niet meer goed of ben je toch toe aan een nieuwe? Dan kan je je Sim Only-abonnement op ieder moment gratis omzetten naar een abonnement met telefoon. Dat kan gewoon binnen je Sim Only-contractperiode.

Voor ondernemers

Als ondernemer wil je van speciale gemakken worden voorzien. Daarom ontvang je een overzichtelijke zakelijke factuur op naam van jouw bedrijf. Wel zo handig voor de belastingaangifte. Ook kan je gebruik maken van zowel de gratis klantenservice van de aanbieder als de supportdesk van JSE voor al je vragen.

Meer informatie of advies

Wil je graag persoonlijk advies? Neem contact op met JSE. Wij helpen je graag!

Neem contact op
  • Vergelijk je huidige abonnementen
  • Passende mobiele telefonie
  • JSE ontzorgt van advies tot support
  • Overzichtelijke en transparante kosten
  • Wij zijn jouw aanspreekpunt (dus geen uren bellen met de provider!)