ICT-advies

It-advies

Waarover ontvang jij graag ICT-advies? Welk ICT-probleem wil jij graag oplossen? ICT-advies geven is een van de bouwstenen van onze dienstverlening. In een open gesprek gaan we graag in op jouw vragen en wensen op het gebied van ICT. Waar liggen de behoeften binnen jouw organisatie, wat is het budget en nog belangrijker, wat is jullie toekomstvisie? Op basis van het gesprek komen we tot een gedegen ICT-advies.

Wat kost ICT uitbesteden?

Advies: open en eerlijk

De toekomstvisie van jouw organisatie is één van de belangrijkste pijlers tijdens een it-adviesgesprek. In hoeverre voldoet je huidige it-omgeving hieraan? Wil je (deels) gaan werken in de cloud, bijvoorbeeld met Microsoft 365? Hoe is je zakelijke telefonie geregeld? Dit soort vragen komen aan de orde tijdens een it-adviesgesprek. Je organisatie is constant in beweging en deint mee op de golven binnen je marktgebied. Als organisatie moet je flexibel zijn en makkelijk kunnen inspringen op veranderingen.

It voor de toekomst

Bij it volgen innovaties en nieuwe trends elkaar in rap tempo op. Door de hoge snelheid waarmee dit gepaard gaat komen bedrijven met strategische vraagstukken te zitten. Moet ik mee gaan met deze trend? Wat zijn de risico’s voor mijn bedrijf? En welke investeringen zijn noodzakelijk? Wat betekent dit voor mijn dataopslag, security en beheer?

Wij helpen je graag bij de vertaalslag van trends en innovaties naar jouw situatie en werkomgeving. We volgen de ontwikkelingen in de markt en hebben een brede netwerk van gespecialiseerde partners. Dit gebruiken we als leidraad als de situatie hierom vraagt. Zodat we uitkomen bij de beste it-oplossingen voor jouw organisatie.

Implementatie

Doordat onze aanpak volledig op jouw situatie is afgestemd, is geen enkele it-implementatie en oplossing hetzelfde. We blijven flexibel voor jou zodat wij je altijd passend kunnen ondersteunen en adviseren. Ook hanteren we transparante ICT-kosten. Open en eerlijk, anders kunnen wij je niet ontzorgen. Je kan alleen een juiste keuze maken als je weet waar je over praat.

Ook behoefte aan helder it-advies?

Neem voor meer informatie over ons ICT-advies contact op met JSE via tel. 0524 – 56 11 88 of per e-mail: info@jse.nl.