Zakelijk glasvezel aanleggen

Zakelijk glasvezel voor huurders van Merin

Eén telefoontje naar JSE ICT-experts is voor vastgoedbeheerder Merin voldoende om zakelijk glasvezel te laten aanleggen voor een nieuwe kantoorunit. Als centraal aanspreekpunt voor glasvezelaansluitingen verzorgt JSE alle regelwerk en nazorg voor Merin. Zo kan de verhuurder aan nieuwe gebruikers van kantoorruimte garanderen dat zij nagenoeg direct beschikken over snel en stabiel zakelijk glasvezel.

Snelle internetverbinding van strategisch belang

Bas van Holten, CEO van Merin, zegt: "Merin wil werkplekken creëren waar mensen graag naar toe gaan en waar ze gezond, gelukkig en succesvol kunnen zijn. Een randvoorwaarde hiervoor is razendsnel internet. ICT-partner JSE heeft dit voor onze gebruikers vaak al binnen een dag gerealiseerd."

Bij het aansluiten van verdiepingen of afdelingen van kantoorgebouwen op zakelijk glasvezel zijn vaak meerdere partijen betrokken, die in korte tijd intensief met elkaar communiceren.

"Dagelijks zijn we als vastgoedbedrijf met zakelijke internetverbindingen bezig. Vanwege het strategisch belang van internet voor onze gebruikers, werken we hierbij samen met een externe ICT-partner. Voor ons is dit JSE. Het succes van zo'n partnership staat of valt bij de snelheid van reactie, afstemming tussen leveranciers en parate kennis van zaken", aldus Van Holten.

"Razendsnel internet is een randvoorwaarde voor onze gebruikers. ICT-partner JSE heeft dit vaak al binnen een dag gerealiseerd"

Verlengstuk van Merin

Samen met een collega is Pascal Rokebrand als property manager verantwoordelijk voor een deel van de vastgoedportefeuille van Merin. Rokebrand vat zijn werkzaamheden samen als “het ontzorgen van de gebruikers van onze gebouwen. We werken hierbij samen met partners die óns weer ontzorgen.”

Zo’n samenwerking betekent dat een partner als JSE veel contact met de gebruikers heeft. “Onze partners treden op als een verlengstuk van Merin, waarbij ze niet alleen de oplossing leveren, maar ook advies en nazorg bieden. Zo controleert JSE vóór oplevering of alles goed werkt en of onze gebruikers het begrijpen. Ook vindt terugkoppeling plaats naar ons als opdrachtgever.”

Elkaar goed kunnen verstaan

Na diverse gezamenlijke projecten, zoals voor het kantoorgebouw aan de Hogehilweg 8 in Amsterdam (en eerder o.a. FizzionParc Apeldoorn), weten JSE en Merin elkaar goed te vinden.

“JSE begrijpt steeds beter de Merin-organisatie en de diversiteit van onze gebruikers, die variëren van corporate organisaties tot mkb’ers en zzp’ers. Hierdoor sluiten de oplossingen van JSE goed aan bij de behoeften van onze klanten, die - mede vanwege de snelle hulp - dit soort diensten zeer waarderen”, aldus Rokebrand.

Volgens de property manager valt JSE positief op vanwege de snelheid en zorgvuldigheid waarmee de ICT-dienstverlener tewerk gaat. “Door de kleinschalige organisatie zijn hun lijnen kort en kunnen we snel met JSE schakelen. Ook handelt men doordacht, zodat de  kwaliteit in orde is”, aldus Rokebrand.

De samenwerking van JSE ziet Rokebrand als een juist voorbeeld van een effectief partnership, waarin je elkaar goed kan verstaan en je aan een half woord genoeg hebt. “Doordat je als partners elkaar én de randvoorwaarden goed begrijpt, kan je snel handelen en de juiste oplossing leveren. En daar profiteren onze gebruikers van.”

“Door de kleinschalige organisatie zijn de lijnen bij JSE kort en kan er snel worden geschakeld.”

Specialist in zakelijk glasvezel aanleggen

Als spin in het web van specialisten is JSE dé partner voor het snel en betrouwbaar aanleggen van zakelijk glasvezel. Zo werkt JSE met gerenommeerde internetproviders (ook wel internet service providers of kortweg ISP’s genoemd) die flexibele internetsnelheden tegen scherpe tarieven voor het mkb aanbieden en bovenal snel kunnen leveren.

Ook voor de bekabeling vanaf de glasvezelaansluiting naar de betreffende verdiepingen schakelt JSE specialistische bedrijven in. Jan Waanders, directeur van JSE: “Dit maakt dat we de internetverbinding snel - vaak al binnen een week - kunnen opleveren en ook maatwerk kunnen bieden aan de huurder.”

Snelle support

Behalve de regiefunctie levert en implementeert JSE zelf de benodigde apparatuur en biedt het support na oplevering, onder de noemer van Managed internet services. Waanders: “Behalve de snelheid van levering draagt dit ook bij aan de stabiliteit van de internetverbinding. En bij vragen of problemen kunnen huurders altijd bellen met JSE, waarbij ze direct een supportmedewerker aan de lijn hebben.”

JSE: IT-partner voor MKB

Al meer dan 30 jaar levert JSE ICT-experts IT-diensten aan kleine en middelgrote bedrijven. Vanuit ons kantoor in Gramsbergen (Hardenberg) bedienen we met ons team van 6 specialisten klanten door heel Nederland. JSE staat voor snelle en persoonlijke support, proactief meedenken en betaalbare en stabiele ICT-oplossingen. Naast zakelijk glasvezel aanleggen leveren we o.a. Microsoft 365, zakelijke telefonie, wifi en ict-beheer en support op afstand. Neem voor meer informatie over contact op met JSE via tel. 0524 - 56 11 88.