Nieuwe mobiele abonnementen

Nieuwe mobiele abonnementen? Check onze actie + 5 aandachtspunten

27 februari 2019 - Kennisbank

Lopen uw zakelijke mobiele abonnementen af? Merkt u dat uw abonnementen niet meer goed aansluiten op de behoefte aan mobiele telefonie op de zaak? Dan is het tijd voor nieuw abonnementen. Bekijk dan zeker de actie van JSE met hoge stapelkortingen. U vindt de actie onder onze 5 tips voor de beste zakelijke mobiele abonnementen.

Mobiele zakelijke abonnementen: waar let ik op?

Iedereen die de zoektocht naar het best passende abonnement weleens is aangegaan, weet hoe moeilijk het is. De aanbieders zijn talrijk, en ‘voordelen’ als betrouwbaar en snel, gratis nummerbehoud en schaalbare abonnementen vliegen u om de oren. De prijs lijkt wel het grootste onderscheidend vermogen. Toch is dit niet helemaal waar. Wij zetten de aandachtspunten voor u op een rij.

1. Leg u niet meer voor 1 of 2 jaar vast!

Stop met uzelf te verbinden aan contracten van 1 of zelfs 2 jaar. Kies voor een maandelijks opzegbaar abonnement, zodat u altijd direct kunt profiteren van het beste actuele aanbod. De telecomproviders passen hun aanbod namelijk voortdurend aan op het gebied van tarieven en databundels.

2. Focus vooral op de hoeveelheid data.

Bijna alle apps op de smartphone maken gebruik van mobiele data. Denk bijvoorbeeld aan Evernote, ParkMobile of de Microsoft Office-apps zoals e-mail en SharePoint Online. De grootte van de databundel is dus belangrijk, zeker als u en uw medewerkers regelmatig onderweg zijn.

3. Onbeperkt bellen? Is dat echt nodig?

Veel aanbieders adverteren met onbeperkt bellen. Dat klinkt mooi, maar is dat werkelijk nodig? Wees kritisch en check uw voorgaande facturen eens om een beeld te krijgen van uw daadwerkelijke behoefte. En onthoud: u kunt altijd uw belbundel vergroten mocht dat toch nodig blijken.

4. Combineer mobiele en vaste telefonie

Bespaar door uw mobiele abonnement te combineren met een abonnement voor vaste telefonie. Zie ook onze actie hieronder.

5. Kies voor het beste netwerk.

Bij JSE werken we uitsluitend via het netwerk van KPN, dat qua dekking toonaangevend is in Nederland. Wij werken al jaren met KPN en Telfort Zakelijk, omdat dat merk goed bij ons en onze klant past: persoonlijk, ondernemend en transparant.

Actie: stapelkortingen!

Heeft u al internet van ons? Dan kan het interessant zijn om ook de vaste en mobiele telefonie af te nemen bij JSE. Afhankelijk van uw internetabonnement ontvangt u stapelkortingen voor vast en mobiel bellen (data verdubbelen) en voor uw Microsoft Office 365-licenties. Deze kortingen kunnen hoog oplopen; u bespaart al snel honderden euro’s per jaar!

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze actie voor vast en mobiel bellen? Vraag dan naar de voorwaarden via 0524 – 561188 of info@jse.nl. Wij adviseren graag over welk abonnement het beste bij uw situatie past.