Device-as-a-Service van JSE

Device-as-a-Service (DaaS)

Met Device-as-a-Service (DaaS) van JSE gebruik je hardware als dienst tegen een vast bedrag per maand. Bijvoorbeeld een laptop, desktop-pc of tablet. Onze Device-as-a-Service noemen we SmartU. Het apparaat leveren we dan gebruiksklaar bij je af, compleet met software en support. Wil je alleen het apparaat, zonder alle extra's? Daarvoor bieden we Lease-only.

Gebruik de nieuwste apparaten

Als ondernemer wil je je niet druk maken over computers. Zaken als werkgeheugen, processor en grafische kaart laat je over aan de specialist. Net als zorgen voor optimale veiligheid en een goede back-up. Met SmartU nemen we deze zorgen en keuzes voor je uit handen. Je krijgt de beschikking over de modernste apparaten, voorzien van up-to-date software en snelle support als dat nodig is.

Flexibel ondernemen

De markt is altijd in beweging. Hierbij hoort een flexibele stijl van ondernemen. Qua it-beheer wil je je hardware makkelijk op- en afschalen en de modernste apparaten gebruiken. Uiteraard goed beveiligd en volgens de AVG-wetgeving. Dit kan met Device-as-a-Service. Je hoeft bij aanvang geen grote investering te doen en de kosten zijn transparant en voorspelbaar. En bij problemen of veranderingen wil je kunnen terugvallen op support en advies van een it-specialist.

SmartU in het kort

Met SmartU, onze Device-as-s-Service, regel je met minimale moeite een complete en gebruiksklare werkplek, zonder zorgen over beheer. De hardware en software wordt gemonitord en bij technische problemen krijg je ongelimiteerde support. Je neemt SmartU af als abonnement per gebruiker per maand, all-in zonder opstartkosten.

Kies uit drie modellen

Er valt gelukkig nog steeds iets te kiezen. Maar die keuze hebben we simpel gehouden. Ben je veel onderweg en wil je overal en altijd kunnen werken? Daarbij hoort de betaalbare laptop van SmartU Move. Werk je vooral op kantoor, dan is de desktop-pc van SmartU Office een betere keuze. En wie optimale prestaties wil combineren met een mobiele werkstijl kiest voor de geavanceerde laptop van SmartU Premium.

Aanzetten en inloggen

Met SmartU beschikken jij en je medewerkers over een desktop of een laptop, geleverd als dienst. Dus compleet afgeleverd, inclusief Microsoft 365 en degelijke ondersteuning wanneer dat nodig is. Alles wat je nog hoeft te doen is de computer aanzetten en inloggen. Je kan gelijk aan de slag, zonder zorgen. Zo kan jij je zich weer helemaal richten op je business.

Meer weten?

Wil je meer weten over SmartU? Ga naar onze website smartu.nl. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 0524 – 561188 of support@jse.nl.

Ga naar onze website smartu.nl

Device-as-a-service met SmartU van JSE

  • Géén opstartkosten
  • All-in met Microsoft 365 en support op afstand
  • Uitpakken en direct aan de slag
  • Geen initiële investering
  • Altijd up-to-date hardware en software
  • Direct aan de slag