ICT voor Premeo Thuisvaccinatie

Premeo is ‘in control’ met ict van JSE

Om qua automatisering voorop te blijven lopen, ging Premeo Thuisvaccinatie op zoek naar een geschikte IT-partner. JSE ICT-experts werd gevraagd om een upgrade van de IT-systemen te implementeren. Zo hebben de artsen ook bij hun cliënten altijd toegang tot de benodigde medisch informatie, veilig via Office 365 en een nieuwe server. Verder waakt JSE ervoor dat de IT optimaal blijven presteren en eventuele problemen direct worden opgelost.

We vragen algemeen manager Serko Hermans van Premeo Thuisvaccinatie over het resultaat en zijn ervaringen met JSE.

Over Premeo Thuisvaccinatie

Premeo Thuisvaccinatie kent twee labels, waarbij Premeo medisch onderzoek en keuringen verricht voor verzekeraars en bedrijven. Het meest populair is Thuisvaccinatie.nl, met ruim 40 BIG-geregistreerde artsen in Nederland een grote speler op het gebied van reisvaccinaties bij mensen thuis of op kantoor.

Naast het vaccineren, adviseren de artsen de reizigers in spe ook over belangrijke aandachtspunten zoals voedsel, drinkwater en hygiëne op de reisbestemming. Premeo Thuisvaccinatie is LCR-geregistreerd en HKZ-gecertificeerd.

Verregaande automatisering

Behalve dat artsen de consument thuis bezoeken, onderscheidt Thuisvaccinatie.nl zich volgens Serko Hermans ook door zijn verregaande automatisering van werkprocessen. "Cliënten kunnen alles zelf online regelen, van het invullen van de gezondheidsverklaring tot het maken van de afspraak. Dit kan 24x7 in een beveiligde omgeving, waarbij de communicatie zoveel mogelijk verloopt via het backoffice-systeem en per e-mail.”

Veilig, online e-mailsysteem

Om de groei van de organisatie op te kunnen vangen, wilde Serko Hermans toe naar één gedegen standaardoplossing voor e-mail, agenda en documenten. “Onze artsen zijn altijd onderweg en moeten dus via hun tablet altijd en overal toegang hebben tot hun e-mail, agenda en documenten. Omdat we met medische gegevens werken, zocht ik een goed beveiligd, ISO-gecertificeerd e-mailsysteem. Office 365 voldoet aan deze eisen."

‘In control’ blijven

Daarnaast werd het systeembeheer te belastend voor de organisatie. “Het is voor ons cruciaal om onze automatisering up-to-date te houden en problemen snel op te lossen. Dit kostte de betreffende software-engineer veel tijd en ging steeds meer ten koste van de ontwikkelcapaciteit. Om 'in control' te blijven, besloten we om het systeembeheer uit te besteden

Goed gevoel

Via een zakenrelatie kwam Serko Hermans met JSE ICT-experts in contact. Serko Hermans: "Naast JSE hebben we ook andere partijen op bezoek gehad. Bij de keuze voor JSE speelden, behalve de gunstige prijs en goede referenties, ook subjectieve redenen een rol. We hadden sterk het gevoel dat JSE een betrouwbare partij is waar we ons systeembeheer kunnen beleggen."

 

Eerste ervaringen

De oplevering is volgens Hermans goed verlopen. "Netjes conform afspraak en met prettige communicatie. Zo is de migratie van data uit onze vorige e-mailsystemen naar Office 365, wat een complexe klus was, probleemloos uitgevoerd”, aldus Hermans.

De oplevering was conform afspraak en met prettige communicatie.

Hij vervolgt: “Uiteraard zijn we tegen wat kleinigheden aangelopen. Bijvoorbeeld, wie belt nu met wie bij vragen of problemen? Verder zijn op ons verzoek de bestaande desktops omgebouwd naar thin clients; ik verwacht dat dit op de kortere termijn nog aandacht zal vragen. Verder verloopt de samenwerking plezierig en zijn de punten naar tevredenheid opgelost."

Geleverde oplossingen

Naast Office 365 implementeerde JSE bij Premeo onder andere een RDS-server (voorheen ook wel Windows Terminal Server genoemd), firewall, internetverbinding en back-up, evenals Microsoft Intune voor mobile device management. Aanvullend verzorgt JSE het it-beheer inclusief support bij vragen of problemen.

Resultaat

Serko Hermans is blij met het resultaat. “Doordat de informatie zich nu op één plek bevindt en voor alle medewerkers beschikbaar is, werken we efficiënter samen. Onze systemen voldoen bovendien weer aan de nieuwste eisen op gebied van functionaliteit en beveiliging, een must om onze positie in de markt te behouden en te versterken."

JSE komt afspraken na en handelt snel als het nodig is.

En heeft JSE de verwachtingen van Serko Hermans tot nu toe waargemaakt? “Zeker. De mensen komen de gemaakte afspraken na en handelen snel als het nodig is. Ik ben tot nu toe tevreden en zie onze verder samenwerking vol vertrouwen tegemoet!"

Bekijk hieronder de hele introductievideo van Premeo Thuisvaccinatie: