JSE biedt nu Desktop-as-a-Service!

Zorgeloos aan het werk met SmartU, onze unieke Desktop-as-a-Service!

3 april 2019 - Nieuws

We zien dat bedrijven producten steeds meer als dienst afnemen. Dus waarom ook niet laptops en pc’s, zo dachten we? Geen moeilijke keuzes of zorgen over onderhoud en support, geen grote investeringen… Daarom introduceren we bij deze graag ons nieuwe concept SmartU: de unieke all-in Desktop-as-a-Service (DaaS) van JSE!

Een pc als dienst afnemen

Bij JSE lopen wij niet zomaar mee met elke trend, daar zijn wij te nuchter voor. Maar deze trend heeft ons wel aan het denken gezet. Gemak voor onze klant staat immers voorop. Daarom komen wij nu met iets unieks: een compleet ingerichte laptop of desktop die je als dienst afneemt, inclusief software en support.

De technologie ontwikkelt zich razendsnel

Er zijn verschillende redenen waarom iemand beslist ondernemer te worden. Maar één ding is zeker. Je bent geen ondernemer geworden om je druk te maken over computers. De juiste combinatie van werkgeheugen, processor en grafische kaart? Hoe je zorgt voor optimale veiligheid en een goede back-up? Niet iets waar je als ondernemer wakker van wilt liggen. Dat is wel waarom Jan Waanders van JSE ooit ondernemer is geworden. Hij wil zich juist wel druk maken over deze keuzes. Niet voor zichzelf, maar om anderen te helpen. Snelle support, korte lijnen en een goed contact met de klant, dat is wat hem drijft. Die passie in combinatie met de nieuwe mogelijkheden van vandaag de dag hebben geleid tot SmartU.

SmartU in het kort

Met SmartU regel je met minimale moeite een complete en gebruiksklare werkplek, zonder zorgen over beheer. De hardware en software wordt gemonitord en bij technische problemen krijg je ongelimiteerde support. Je neemt SmartU af als abonnement per gebruiker per maand, all-in zonder opstartkosten.

Kies uit drie modellen

Er valt gelukkig nog steeds iets te kiezen. Maar die keuze hebben we simpel gehouden. Ben je veel onderweg en wil je overal en altijd kunnen werken? Daarbij hoort de betaalbare laptop van SmartU Move. Werk je vooral op kantoor, dan is de desktop-pc van SmartU Office een betere keuze. En wie optimale prestaties wil combineren met een mobiele werkstijl kiest voor de geavanceerde laptop van SmartU Premium.

Aanzetten en inloggen

Met SmartU beschikken jij en je medewerkers over een desktop of een laptop, geleverd als dienst. Dus compleet afgeleverd, inclusief Office 365, goede beveiliging en degelijke ondersteuning wanneer dat nodig is. Alles wat je nog hoeft te doen is de computer aanzetten en inloggen. Je kan gelijk aan de slag, zonder zorgen. Zo kan jij je zich weer helemaal richten op je business.

Meer weten?

Wil je meer weten over SmartU? Ga naar de nieuwe website van SmartU. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen via 0524 – 561188 of support@jse.nl.