SmartU van JSE beloond met ALSO Hero Award

SmartU van JSE beloond met ALSO Hero Award!

8 mei 2019 - Nieuws

Op vrijdag 3 mei ontvingen wij de Hero Award voor onze DaaS-oplossing SmartU! Internationaal hardwareleverancier ALSO ziet de adoptie van het concept 'Desktop-as-a-Service' snel toenemen in Europa. Daarom daagde het bedrijf 5 van haar ruim 550 partners uit om een eigen DaaS-oplossing te ontwikkelen. Waaronder JSE, en met succes!

Grand Finale

Afgelopen vrijdag was de Grand Finale bij ALSO in Nieuwegein. Alle partners mochten hun oplossing presenteren voor een achtkoppige jury. Na afloop werd in een feestelijke sfeer de winnaar bekend gemaakt: JSE!

‘De complete en goed doordachte Device-as-a-Service-oplossing van JSE, gericht op de markt van bedrijfsverzamelgebouwen, heeft de eerste ALSO Workplace-as-a-Service Award in de wacht gesleept. We zijn ervan overtuigd dat JSE met deze flexibele oplossing haar klandizie optimaal gaat ontzorgen’, zegt Harm Hellinga, Director Consumption Based Business bij ALSO.

Bevestiging van de meerwaarde van SmartU

‘We zijn blij met deze Award, die aangeeft dat we op de goede weg zitten met onze SmartU-oplossing’, zegt Jan Waanders. ‘We zijn er klaar voor deze oplossing breder aan de man te brengen. In ons omringende landen zoals Duitsland, Noorwegen en Zweden is Desktop-as-a-Service (soms ook wel Werkplek-as-a-Service genoemd) al langer populair. Onze verwachting is dat deze oplossing ook in Nederland een grote vlucht gaat nemen en wij zijn klaar om aan deze vraag te voldoen.’

Direct en zorgeloos aan de slag

Met SmartU ontzorgen we bedrijven. Als ondernemer wil je geen tijd verspillen aan het regelen van laptops, software, beveiliging en ict-support. Je hebt al zeker geen zin om moeilijke, technische keuzes te moeten maken. Snel aan de slag, dat is wat je wilt. Met SmartU voldoen we aan die vraag: een compleet ingerichte laptop of desktop die je als dienst afneemt. Geen software aanschaffen en zelf installeren, niet nadenken over beveiliging, alles wordt voor je geregeld. En heb je problemen? Dan lost onze supportdesk deze direct voor je op. En dat voor een heel concurrerende prijs.

Ook voor jouw bedrijf?

Ook voor jouw bedrijf? Welk pakket van SmartU past het beste bij jouw medewerkers? En jezelf? Bekijk op onze hagelnieuwe website www.smartu.nl alle mogelijkheden. Bij vragen kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via tel. 0524-561188.

Ontdek SmartU!